top of page

Cine suntem?

Despre Data Hub

Data Hub Solution este un furnizor de tehnologii și servicii de ultimă generație, oferind soluții scalabile pentru companii de toate dimensiunile. Fondată în 2019, astăzi oferim servicii inteligente și inovatoare  celor peste 200 de clienți. Am construit soluțiile noastre ascultând îndeaproape nevoile clienților și înțelegându-le așteptările. Știm să analizăm aceste informații și să ne personalizăm soluțiile prezentate în concordanță cu evoluția pieței.

Portofoliul de servicii și produse cuprinde, în principal, pachete de echipamente IT&C, soluții de securitate cibernetică, echipamente și soluții destinate data-center, servicii de printare integrate cost-pe-pagină, mentenanță și suport tehnic. Aceste soluții nu sunt exclusive, ci  sunt adaptate fiecărei companii, oferind gamei de servicii și produse  Data Hub Solution un grad de diversitate ridicat.

Misiunea
Data Hub Solution

       Misiunea  Data Hub este aceea de a ajuta orice firmă în procesul său de digitalizare prin oferirea celor mai bune și mai sigure soluții care să maximizeze performanța clientului în domeniul său de afaceri.
      În plus, prin atenția acordată nevoilor clienților, DHS  își propune stabilirea și menținerea relațiilor pe termen lung cu aceștia, oferindu-le suport și supraveghind atent performanța soluțiilor propuse.

pngwing.com(17).png

Clienții sunt tratați cu responsabilitate din partea DHS, nevoile acestora fiind studiate în amănunt și analizate astfel încât soluția propusă să aducă un maxim de eficiență în cardul companiei, fiind totodată sigură din punct de vedere tehnic și cibernetic.

Calitatea este esențială, firma ofertând doar produse recunoscute ca fiind de calitate, de la parteneri de top, precum Lenovo, Microsoft, HP, Lexmark și mulți alții.

Flexibilitatea și inteligența sunt promovate de DHS, soluțiile modelându-se inteligent pe nevoile clientului, rezultatul fiind astfel personalizat de la un proiect la altul.

Parteneri

LenovoLogo-POS-Red.png
pngwing.com(1).png
pngwing.com(2).png
pngwing.com.png

Pe lângă produsele sau serviciile ce pot fi achiziționate, un mare avantaj competitiv al DHS îl reprezintă elementul de interacțiune dintre clienți și specialiștii noștri.

Aceștia folosesc portofoliul vast de cunoștințe acumulate atât din proiectele anterioare, cât și din propria experiență a acestora în domeniul IT&C, pentru a putea oferi clientului cele mai bune sfaturi atât în alegerea produselor și a serviciilor, cât și în toate activitățile ce urmează.

bottom of page