top of page

Împreună pentru combaterea abandonului școlar

logooo.png

PNRAS

pngwing_edited.png

PNRAS

Programul Național de  Reducere a Abandonului Școlar (PNRAS) prin care se vor acorda granturi de până la 200.000 euro/școală pentru 3250 unități de învățământ de stat ce au nevoie de suport pentru a reduce abandonul școlar. Compania noastră dorește o implicare în acest proiect, întrucât considerăm că abandonul școlar afectează grav viața unui copil, atrăgând o serie de efecte negative din momentul în care acesta renunță la școală: imposibilitatea de obținere a unui loc de muncă, neintegrarea copilului în societate, apariția unui complex de inferioritate ce poate duce la probleme mentale și tulburări psihice. Prin PNARS pot fi finanțate mai multe tipuri de activități sau achiziții pentru reducerea abandonului școlar printre care și achiziționarea de echipamente IT, software, echipamente de birou sau abonamente la platforme educaționale.

Oferta
Data Hub Solution

Considerăm că abandonul școlar ar putea fi diminuat în condițiile în care toți elevii ar avea acces la echipamente IT performante (întrucât, la momentul actual, sistemul educațional din România se află într-un continuu proces de digitalizare și de trecere în mediul virtual) și la platforme educaționale  ce ar facilita procesul de învățare și ar iniția copiii în ceea ce privește spațiul online și oportunitățile de dezvoltare prin intermediul acestuia.

Astfel, Data Hub Solution vă poate oferi sprijin în obținerea unei astfel de finanțări și poate oferi pachete tehnologice ce vor reduce riscurile abandonului școlar.

Platforme educaționale

Picture1.png
  • Tinker: Platformă pentru ore interactive explicate folosind conținut educațional 3D și punând la dispoziție un centralizator pentru situația școlară a elevilor (note, absențe, medii), ce permite monitorizarea în timp real, de pe orice dispozitiv. Platforma are rolul de a aduce toate persoanele implicate în procesul educațional mult mai aproape și de a facilita automatizarea și digitalizarea situațiilor școlare. 

  • Wizkids: Software de asistență pentru elevii cu probleme de dislexie. Software-ul poate fi folosit de către elev de pe orice dispozitiv și are ca funcție principală aceea de a  ajuta elevul să citească și să scrie. Tehnologia ajută copiii cu dislexie, eliberând memorie de lucru și ajutându-i să își amintească ceea ce au învățat.

  • Schoolflix: Platformă educațională cu lecții video (clasele 5-8, curricula românească). Schoolflix pune accentul pe pregătirea intensă pentru evaluarea națională și pentru examenul de  bacalaureat. Nivelul de performanță al elevilor poate fi stabilit foarte rapid de către profesori sau chiar de către elevi pe baza subiectelor de examen. În plus, părinții sunt implicați în procesul educațional, prin raportarea zilnică a activității elevilor.

Fable Connect

Roboți cu teleprezență pentru elevii care învață de acasă/din spitale. Roboții Fable permit elevilor să participe la lecțiile desfășurate în clasă, prin intermediul unui roboțel. Folosind Fable, copiii se pot conecta de oriunde la ce se întâmplă în clasă, făcând astfel parte din colectivul școlar într-o manieră modernă. În plus, cu ajutorul roboților Fable, copiii vor putea învăța  mai ușor, programând roboții prin blocuri de cod și analizând mișcările acestora în urma rulării codului. Astfel, prin intermediul Fable Connect, cei mici vor fi introdusi intr-o maniera interactivă și atractivă în lumea programării.

J193562 (1).png
JG_OR12885-1.png

ClassVR

Picture2.png

ClassVR este o soluție completă concepută pentru creșterea implicării și sporirea cunoștințelor acumulate de către elevi. Sistemul cuprinde o cască independentă, un controller și o unitate de încărcare, oferind imagini si videoclipuri 360 preinstalate, managementul și controlul sălii de clasă, cu posibilitatea ca școlile să își încarce propriul conținut. ClassVR este singura tehnologie inovatoare și premiată, destinată exclusiv educației, concepută pentru a ajuta la reducerea abandonuluui școlar și la păstrarea cunoștințelor pentru elevii de toate vârstele.

CVR-255-64 Headset 4 & 8 Bay Luggage Case 1.jpg

Echipamente IT

• Laptopuri pentru uz școlar. Laptopul Educațional este un dispozitiv conceput pentru a asigura intimitatea digitală a utilizatorilor, comunicarea securizată și protejarea integrității datelor personale și profesionale ale acestora.

•Soluție interactivă pentru teleprezență integrată cu Fable Connect, cu ecran tactil de 75” (cu computer de bord și cameră video)

Picture3.jpg

Contactează-ne!

Mulțumim pentru mesaj!

bottom of page