top of page

Serviciile și produsele Data Hub Solution

Portofoliul de servicii și produse cuprinde, în principal, pachete de echipamente IT&C, soluții de securitate cibernetică, echipamente și soluții destinate data-center, servicii de printare integrate cost-pe-pagină, mentenanță și suport tehnic. Aceste soluții nu sunt exclusive, ci sunt adaptate fiecărei companii, oferind gamei de servicii și produse Data Hub Solution un grad de diversitate ridicat.

Echipamente IT&C

Echipamentele sunt selectate în funcție de specificațiile clientului ( sau de nevoile acestuia, în cazul în care clientul nu oferă specificații tehnice). Printre echipamentele hardware oferite de DHS se numără: Laptop-uri, calculatoare, tablete, routere, servere, monitoare, echipamente pentru videoconferințe și prezentări etc

Echipamente de printing și consumabile

Compania ofertează o gamă largă de multifuncționale și echipamente de imprimare, împreună cu toate consumabilele necesare funcționării în codiții optime.

Software

Pe lângă gama variată de hardware oferită de DHS, există și un număr semnificativ de produse software pe care clienții le pot achiziționa prin intermediul DHS: licențe Microsoft, licențe pentru aplicații de videoconferință, sisteme de operare, software pentru securitate cibernetică .

Soluții de securitate cibernetică

Având în vedere importanța securității cibernetice, oferta DHS include o serie de echipamente specifice pentru asigurarea unei experiențe de afaceri sigure din punct de vedere cibernetic.

SERVICII

Consultanță IT&C

Servicii de externalizare IT

Servicii pentru data-center

Training

Mentenanță, asistență și suport

Servicii de printare cost-pe-pagină

bottom of page